Matematik

vektorer

05. december 2009 af frederikengel (Slettet) - Niveau: A-niveau

vektor A=1;3 B=4;-2 C=3;-19

Bestem tallene S og T  så S*A+T*B=C

den her er en af de sværer mit forslag er at isolerer s og så sætte dette udtryk ind og derefter så finde t. når man gar t kan den sættes in og derefter finder man så s. det vil bare ikke lykkes for mig.

1. først sættes alle bekendte ind vi får så at

s*1+t*4=-19 så isolerer vi s og får s=-19-((t*4)/1)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2009 af Isomorphician

To ligninger med to ubekendte:

(i): s + 4t = 3

(ii): 3s - 2t = -19


Svar #2
05. december 2009 af frederikengel (Slettet)

nå jeg fandt selv svaret i bøgerne. determinanten med dividerer og et langt bevis men det virker jeg får det rigtige resultat.

hilsen frederik


Skriv et svar til: vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.