Matematik

F(x)= X + Sin(x)

06. december 2009 af 11111111 (Slettet) - Niveau: A-niveau

En funktion f er givet ved forskriften: F(x)= X + Sin(x)

B) Gøre rede for, at ligningen f(x)=c har netop en løsning for alle C

Jeg kunne godt bruge lidt hjælp til, hvordan jeg skal tackle dette spørgsmål :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2009 af smetterli (Slettet)


Svar #2
06. december 2009 af 11111111 (Slettet)

Tak for det :)

Men anden spørgsmål er lige så svært :/

Graften for f, koordinatsystemets førsteakseog linjen x = a, a>o afgrænser i første kvadrant en punktmængde M, der har et areal.

C) Bestem a, så arealet af M bliver 2?


Skriv et svar til: F(x)= X + Sin(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.