Matematik

fra f(x) til f `(x)

06. december 2009 af dennise (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvis funktionen f er            f(x)=x^2 så er differentialkvotienten f `(x)=2x

hvad hvis                             f(x)=2x^2+2x+3 så er differentialkvotienten f `(x)=?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2009 af Yow! (Slettet)

du skal bruge regnereglerne....

f(x)=2x^2+2x+3
f'(x) = 4x + 2


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. december 2009 af 91Sarah (Slettet)

Du skal tænke på, hvad er det som er differentieret giver dette tal : f(x)=2x^2+2x+3

Hvis du har lommeregnernen Cas, kan du gå ind og på menu og integral

f´(x)= 0,66•x3+x2+3x


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. december 2009 af Yow! (Slettet)

91Sarah....
det har intet med integral at gøre....desuden er dennise ikke engang nået så langt... du forvirrer hende kun =)


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. december 2009 af 91Sarah (Slettet)

Okay så må hun glem det jeg skrev :D


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. december 2009 af Yow! (Slettet)

...ja, god idé =)


Skriv et svar til: fra f(x) til f `(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.