Matematik

ligning med brøker

06. december 2009 af Jensen11 (Slettet)

hjæælp!!!!!

er der en som kan finde ud af at lave denne ligning ( man skal huske grundmængde og løsningsmængde)

3x+4/x(x-2) = -4/2x


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2009 af hvadmeddet (Slettet)

Skal det være


Svar #2
06. december 2009 af Jensen11 (Slettet)

nej 3x+ skal stå oppe sammen med 4, ellers er den rigtig kan du finde ud af den?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. december 2009 af NejTilSvampe

 (3x+4)/(x(x-2) = -4/2x

(3x+4)/(x-2) = -4/2

3x+4 = -2(x-2)

3x+4 = -2x+4

3x = -2x

3=-2

som er falskt.


Skriv et svar til: ligning med brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.