Matematik

ligning til tangenten, haster

07. december 2009 af Malene92 (Slettet) - Niveau: B-niveau

f(x) = -x^2+4x+2

Bestem en ligning til tangenten i grafen til grafen for f i punktet (6 ; -10)

? med udførlig forklaring da jeg er meget dum på matematik xD


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2009 af mathon

 f '(x) = -2x + 4

f '(6) = -2·6 + 4 = -8


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. december 2009 af mathon

tangentligningen i (6,-10)

y = f '(6)·(x-6) + (-10)


Skriv et svar til: ligning til tangenten, haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.