Matematik

identitet

07. december 2009 af jyden90 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

hvordan oversætter man "R is identically equal to infinity" for det er da ik bare lige ud af landevejen vel? det synes jeg lyder forkert..


Brugbart svar (2)

Svar #1
07. december 2009 af Dynin (Slettet)

#0 i hvilken forbindelse er det med? ... Som jeg læser det står der bare R=∝ ... men så let er det vel ikke?


Svar #2
07. december 2009 af jyden90 (Slettet)

R er en stokastisk variabel. jeg troede bare ik man ku sige at 'noget' er lig med uendelig, er der ik noget med det?


Brugbart svar (2)

Svar #3
07. december 2009 af Dynin (Slettet)

#2 hvis der om R gælder ∀M>0: R≥M n.o. så er R reelt uendelig ..


Brugbart svar (2)

Svar #4
07. december 2009 af Dynin (Slettet)

.......... I hvilken sammenhæng med stok.var er du mødt på dette?


Brugbart svar (2)

Svar #6
08. december 2009 af Dynin (Slettet)

#5 ahh Markov-kæder ... er kæden rekurrent så vil Xn jo være lig med x uendelig ofte ... dvs. indikatorfunktionerne 1{Xn=x} vil give 1 uendelig ofte hvorfor summen (rækken) af disse vil være divergent ... dvs. R=∝


Skriv et svar til: identitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.