Matematik

Skæringspunkt

15. december 2009 af finnped (Slettet) - Niveau: 10. klasse

er der nogen morgen duelige der er friske på at hjælpe mig med at finde skæringspunktet mellem en eksponentialfunktion og en lineære funktion

250 x + 2500 = 2500 * 1,08x


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2009 af mathon

den må du løse grafisk
eller ved CASberegning

             x = 0  v  x = 6,5322


Svar #2
15. december 2009 af finnped (Slettet)

hvad er CASberegning?


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. december 2009 af mathon

ligningsløsningsværktøj
dvs
en lommeregner eller et computerprogram, der kan løse ligninger


Svar #4
15. december 2009 af finnped (Slettet)

Det tror jeg ikke min lommeregner kan. er der en måde du kan forklare mig hvordan jeg ellers kan løse ligningen?


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. december 2009 af mathon

grafisk


Skriv et svar til: Skæringspunkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.