Matematik

isoler Q

26. januar 2005 af Atky (Slettet)
y^2=Q*x-Q*+k nogten der kan isolere den for mig?

Svar #1
26. januar 2005 af Atky (Slettet)

ffs ingen der gider hjælpe i aften???

Brugbart svar (0)

Svar #2
26. januar 2005 af Cas_sen (Slettet)

Hej Atky,

Q = (y^2)/(x-k)

Med venlig hilsen
Casper Larsen
Bestaahh.dk

Svar #3
26. januar 2005 af Atky (Slettet)

mange tusind tak

Svar #4
26. januar 2005 af Atky (Slettet)

men kunne godt bruge udregningerne :(

Svar #5
26. januar 2005 af Atky (Slettet)

nogen der kunne lave udregningen?

Brugbart svar (0)

Svar #6
26. januar 2005 af frodo (Slettet)

y^2=Q*x-Q*k <=> Q(x-k)=y^2 <=> Q=y^2/(x-k)

Svar #7
26. januar 2005 af Atky (Slettet)

thz frodo :D du kunne vel ikke lige tjekke mit andet indlæg funktion i trekant.

Svar #8
26. januar 2005 af Atky (Slettet)

ups
den er forkert det er y^2=Q*X-Q*a+k der skal isoleres åh nej håber nogen kan nå at rette den ???

Svar #9
26. januar 2005 af Atky (Slettet)

plzzz
!

Svar #10
26. januar 2005 af Atky (Slettet)

ej har fundet ud af det thx anyway

Skriv et svar til: isoler Q

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.