Matematik

Matematisk symbol der betyder "og"?

15. december 2009 af Alkymisten (Slettet)

Er træt af hele tiden at skrive når jeg har med fx to ligninger at gøre.. kan jeg i stedet ikke bruge ∧?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2009 af NejTilSvampe

 det betyder ihvertfald og.


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. december 2009 af Sixmax (Slettet)

 Jo, det er ganske lovligt. Bare husk ikke at skriv : " x = 5 ^ 6", men istedet det korrekte  " x = 5 ^ x = 6" (hvor ^ i dette tilfælde er "og"-tegnet).


Svar #3
15. december 2009 af Alkymisten (Slettet)

Godt så bruger jeg det fremover :-)


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. december 2009 af NejTilSvampe

 altså du kan ikke skrive det som løsning til en andengradsligning f.eks. for x kan ikke både være 5 "og" 6. det er 5 "eller" 6. 


Svar #5
15. december 2009 af Alkymisten (Slettet)

Det ved jeg godt ∨=eller og ∧=og :-)


Skriv et svar til: Matematisk symbol der betyder "og"?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.