Fysik
404error og andre - min fys.rapport gik i vasken
29. januar 2005 af
Larsk (Slettet)
Se først her, for at forstå hvilken rapport, der er tale om:
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=72032
Ja, jeg fik 7 for rapporten af flg. grunde:
1) Irrelevant teoriafsnit.
2) Problemer med teoriafsnittet (spørgsmålene er det, som jeg ikke har redegjrot for overbevisende nok åbenbart).
Bl.a.
- Hvordan kan man sige at \\sum_F = F*sin0_2 - F*sin0_1 <=> \\sum_F = F*(sin0_2 - sin0_1) ... Hvorfor er kræfterne lige store? Og hvad har vinkler med F at gøre?
- Tangens... Hvordan kan man sige partiel_udsving / partiel_x_position uden på samme tid at have tiden med. Det kan man ikke, mente hun.
- Forvirring mht. akser... Delta_x er lig med en længde på snoren, men senere hen er x et udtryk for positionen m.v.
3) Manglede at redegøre for størrelsen af B i databehandlingen. Fandt kun a, og drog herudfra mine kon..
4) Manglende enheder på graferne.
Ja, fuck, fuck, fuck, ved ikke rigtig hvad jeg skal sige. Blev hevet ud for døren, da jeg fik den tilbage. Kunne ikke umiddelbart forklare de ting hun spurgte om, så hun blev overbevist. Hun anbefalede mig ikke at skrive SSO i mat. alligevel i uge 7 (lidt for sent, ikke?`). Endvidere havde hun ikke læst de bøger, jeg havde brugt. Hun mente, at jeg jo kunne skaffe dem til hende, hvis jeg ville. Hun kunne ikke engang evaluere, om min bølgeligning var rigtig. Det havde hun glemt, og det stod ikke i hendes lærebøger. Men altså, er det virkelig mit ansvar???
Med andre ord, stor bibliotekstur, massere af blod, sved og tårer... Hjælp fra studi.dk... Det gik bare ikke og er nu mega skuffet.'
Det jeg leder efter er svar på spørgsmålet:
Har hun ret?
Argumenter - hvorfor er teoriafsnittet relevant?
Hvad med det matematiske - har hun ret også der?
osv.
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=72032
Ja, jeg fik 7 for rapporten af flg. grunde:
1) Irrelevant teoriafsnit.
2) Problemer med teoriafsnittet (spørgsmålene er det, som jeg ikke har redegjrot for overbevisende nok åbenbart).
Bl.a.
- Hvordan kan man sige at \\sum_F = F*sin0_2 - F*sin0_1 <=> \\sum_F = F*(sin0_2 - sin0_1) ... Hvorfor er kræfterne lige store? Og hvad har vinkler med F at gøre?
- Tangens... Hvordan kan man sige partiel_udsving / partiel_x_position uden på samme tid at have tiden med. Det kan man ikke, mente hun.
- Forvirring mht. akser... Delta_x er lig med en længde på snoren, men senere hen er x et udtryk for positionen m.v.
3) Manglede at redegøre for størrelsen af B i databehandlingen. Fandt kun a, og drog herudfra mine kon..
4) Manglende enheder på graferne.
Ja, fuck, fuck, fuck, ved ikke rigtig hvad jeg skal sige. Blev hevet ud for døren, da jeg fik den tilbage. Kunne ikke umiddelbart forklare de ting hun spurgte om, så hun blev overbevist. Hun anbefalede mig ikke at skrive SSO i mat. alligevel i uge 7 (lidt for sent, ikke?`). Endvidere havde hun ikke læst de bøger, jeg havde brugt. Hun mente, at jeg jo kunne skaffe dem til hende, hvis jeg ville. Hun kunne ikke engang evaluere, om min bølgeligning var rigtig. Det havde hun glemt, og det stod ikke i hendes lærebøger. Men altså, er det virkelig mit ansvar???
Med andre ord, stor bibliotekstur, massere af blod, sved og tårer... Hjælp fra studi.dk... Det gik bare ikke og er nu mega skuffet.'
Det jeg leder efter er svar på spørgsmålet:
Har hun ret?
Argumenter - hvorfor er teoriafsnittet relevant?
Hvad med det matematiske - har hun ret også der?
osv.
Svar #1
29. januar 2005 af 404error (Slettet)
Det var selvfølgelig ærgerligt. Jeg har ikke set rapporten, så jeg skal ikke kunne udtale mig om, hvilken karakter den ligger til.
Det lyder lidt som om, du har trådt din fysiklærer over tæerne med det teoriafsnit. Det er heller ikke utænkeligt, at hun har opfattet det som et forsøg på at "score lette points" - især hvis du ikke har praktiseret store teoriafsnit før. Så falder hammeren særligt hårdt, hvis der er fejl eller tegn på misforståelser. Det er træls og giver bestemt ikke mod på at prøve den slags igen - men nu havde du også valgt noget ret svært at skrive ekstra teori om...
Hvad angår hendes rettelser, så bør det selvfølgelig anføres, at vi ser på snoren til et fast tidspunkt t, når vi udleder diverse kræfter. I så fald er udledningen af den samlede kraft oplagt, idet vi antager, at snoren kun påvirkes af lodrette komposanter (det er en central antagelse).
Hvad angår
partiel_udsving / partiel_x_position
er det naturligvis igen til det specifikke tidspunkt t, hvor vi ser på snoren. Derfor skal t ikke med - udover, at den partielle afledede naturligvis er en funktion af tiden også.
Det lyder lidt som om, du har trådt din fysiklærer over tæerne med det teoriafsnit. Det er heller ikke utænkeligt, at hun har opfattet det som et forsøg på at "score lette points" - især hvis du ikke har praktiseret store teoriafsnit før. Så falder hammeren særligt hårdt, hvis der er fejl eller tegn på misforståelser. Det er træls og giver bestemt ikke mod på at prøve den slags igen - men nu havde du også valgt noget ret svært at skrive ekstra teori om...
Hvad angår hendes rettelser, så bør det selvfølgelig anføres, at vi ser på snoren til et fast tidspunkt t, når vi udleder diverse kræfter. I så fald er udledningen af den samlede kraft oplagt, idet vi antager, at snoren kun påvirkes af lodrette komposanter (det er en central antagelse).
Hvad angår
partiel_udsving / partiel_x_position
er det naturligvis igen til det specifikke tidspunkt t, hvor vi ser på snoren. Derfor skal t ikke med - udover, at den partielle afledede naturligvis er en funktion af tiden også.
Skriv et svar til: 404error og andre - min fys.rapport gik i vasken
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
