Fysik

Tyngdekraften

28. december 2009 af Lyn90 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan bestemmer man tyngdekraften på en heliummængde som fylder 80 % ud af 295.310 m3 i et luftskib?

Jeg tænker lidt at man skal bruge formlen: Ft = m * g?

Men jeg kender jo ikke m?

Jeg har derudover længden og diameteren på luftskibet.


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. december 2009 af mathon

               Ftyngde = ((p·V)/(R·T))·M·g


Svar #2
28. december 2009 af Lyn90 (Slettet)

Den formel forstår jeg ikke rigtig.


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. december 2009 af mathon

n = (p·V)/(R·T)

m = n·M

Ft = m·g


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. december 2009 af mathon

...har du ikke oplysninger om tryk og temperatur?


Skriv et svar til: Tyngdekraften

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.