Matematik

Rumfang og areal

30. december 2009 af markforsberg (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Indlandsisen har et rumfang på 2,7mio km3 og Danmark har et areal på 43000 km2

Spørgsmålet lyder: Hvis Danmark blev dækket af isen fra Indlandsisen hvor høj bliver isen så?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. december 2009 af mathon

ishøjde = h = V/G = (2,7·106 km3)/(4,3·104 km2) = (2,7/4,3)·106-4 km3-2 = 0,627907·102 km1 ≈ 62,8 km


Skriv et svar til: Rumfang og areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.