Kemi

Need some help!

30. december 2009 af Thankss (Slettet) - Niveau: A-niveau

Har en opgave der lyder..  En prøve mælk på 18,5 mL titreres med 17,25 mL 0,155 M NaOH. Beregn stofmængdekoncentrationen af syre i mælken.

hvordan loese den? jeg var syg da dette blev gennemgaaet, nogle der ka hjaelpe?

og hvordan kan man bruge titrekurven til at regne stofmaengden af syre ?

haaber nogen vil tage sig den ulejlighed og hjaelpe mig hehe.


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. december 2009 af Gate2 (Slettet)

n / stofmængdekoncentrationen af mælkesyre = n / stofmængdekoncentrationen af NaOH

n / stofmængdekoncentrationen = c * V

c * 0,0185 L = 0,155 M * 0,01725 L ⇒ c = 0,145 M


Skriv et svar til: Need some help!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.