Matematik

PROCENT! HJÆÆLP

03. januar 2010 af jegers (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Anne sætter 2000 kr. i banken til 12 % p.a. Renten tilskrives
én gang hvert år.
2.1 Hvor meget står der på Annes bankbog efter 3 år, hvis hun lader
pengene stå uden at hæve renterne?
 

håber i vil hjælpe! (:


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. januar 2010 af mhfalken (Slettet)

kn = k (1 + r)n

sum = 2000(1 + 0.12)3 = 2809.86 kr


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. januar 2010 af Erik Morsing (Slettet)

Brug formlen Kslut=Kbegynd(1+r/100)n Her har du slutkapitalen, som du søger, de andre størrelser er begyndelseskapitalen, renten og antal terminer


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. januar 2010 af Elektro (Slettet)

2000*1,12*1,12*1,12=2809,856

sådan ser det ud på den ''manuelle'' måde.

ellers en god rente.


Skriv et svar til: PROCENT! HJÆÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.