Matematik

Trekant?

04. januar 2010 af Manjajensen (Slettet)

Hvor stor er vinkelsummen i en trekant? = 180 grader

VInkelsummen i en sekskant? = 720 grader

vinkelsummen i en ottekant? = 1080 grader

HVor store er vinklerne i hver af den regulære sekskants vinkelspids og ottekants


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. januar 2010 af NejTilSvampe

 720/6 = 120

1080/8 = 135

regulær betyder vel bare at alle vinklerne er ens?


Skriv et svar til: Trekant?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.