Matematik

løs ligningen

10. januar 2010 af nynne258 (Slettet) - Niveau: B-niveau

løs ligningen 2(x+1)(x-3)=0

hvordan er det nu man gør?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2010 af Bennike (Slettet)

2(x+1)(x-3)=

2(x2-3x+x-3)=

2(x2-2x-3)=

2x2-4x-6


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. januar 2010 af Exupery (Slettet)

Benyt nulreglen!


Skriv et svar til: løs ligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.