Matematik

Mat geometri

10. januar 2010 af vict0438 (Slettet) - Niveau: B-niveau

H ar fået en opgaver som yder følgende

En tunnel skal gå gennem et bjerg fra A til B (se
figuren). Man kan se A og B fra de to positioner P
og Q der begge ligger 500 m fra B. Vinkel APB er
63;2 og vinkel AQB er 83;8.
Beregn længden af tunnelen AB.

Og jeg ved virklig ikke hvordan jeg skal løse den, er helt på bar bund ?

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2010 af NejTilSvampe

upload lige figuren tak. 


Svar #2
10. januar 2010 af vict0438 (Slettet)

når ja

Vedhæftet fil:Mat geometri figur.docx

Brugbart svar (1)

Svar #3
10. januar 2010 af NejTilSvampe

 vPAQ = 180 - Q - P

sin(PAQ)/|PQ| = sin(Q)/|AP| = sin(P)/|AQ|

|AB|^2 = |BQ|^2 + |AQ|^2 - 2*|BQ|*|AQ|*cos(Q) = |BP|^2 + |AP|^2 - 2*|BP|*|AP|*cos(P)


Svar #4
10. januar 2010 af vict0438 (Slettet)

ja

Vedhæftet fil:Mat geometri figur.docx

Svar #5
10. januar 2010 af vict0438 (Slettet)

tusinde tak skal du have det er fandme lækkert tak


Skriv et svar til: Mat geometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.