Matematik

Om tangent ligning - opgave

12. januar 2010 af Peterhansen92 (Slettet)

Funktionerne f og g er givet ved

f(x) = 1/2x2 - 3x + 6 1/2 og g(x) = -1/2x2 - 7x - 19 1/2

Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet med x-koordinat 4 .

har fået ligningen til :     y = x - 1,5

 - Undersøg, om tangenten også er tangent til grafen for g  ?

hjælp ,s

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2010 af mathon

se
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=788349


Svar #2
12. januar 2010 af Peterhansen92 (Slettet)

dvs. tangenten er ikke tangent til grafen for g ?


Skriv et svar til: Om tangent ligning - opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.