Fysik

hey.. lige en nem opgave.. men er forvirret i dag .. :S...

15. januar 2010 af mumujuju (Slettet)

hey.. lige en nem opgave.. men er forvirret i dag .. :S...

4.1.

En person bevæger sig med hastigheden 2 m/s væk fra et træ. Til tiden 3 s er personen 7 m fra træet.
Hvor langt er personen fra træet til tiden 8 s?

Med mellemregninger og forklaring tak :) ..
 


Svar #1
15. januar 2010 af mumujuju (Slettet)

hvad gør jeg herefter:

s = v * dt <=>

s = 2m/s * 3s = 6m

Dvs at person må have haft en afstand til træet på 7m - 6m = 1m
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. januar 2010 af Argus (Slettet)

Som du beregner (ikke at det er nødvendigt i denne opgave), er personen 1m fra træet ved tiden t=0. På 8s med den hastighed, bevæger personen sig v*t=2m/s*8s=16m. Dvs til tiden 8s, er personen s=v*t+s_0 = 16m+1m=17m, hvor s_0 er begyndelsesafstanden.


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. januar 2010 af mathon

   s = v·t + so

   7 m = (2 m/s)·(3 s) + so


Skriv et svar til: hey.. lige en nem opgave.. men er forvirret i dag .. :S...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.