Matematik

matematik tallotteri håber der er nogen der kan hjælpe....

17. januar 2010 af saraklar (Slettet)

I talloteriet kan tallene 1-90 udtrækkes. Hvor stor er chancen for at der trækkes et tal fra......

A) 2-tabellen

B) 2- tabellen

C) 5- tabellen

D 6-tabellen 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2010 af peter lind

Jeg ved ikke hvad du mener med tal fra 2-tabellen, 5-tabellen og 6-tabellen. Du skal finde hvor mange tal, der er mellem 1 og 90 i tabellerne og dele resultatet med 90


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. januar 2010 af MN-P (Slettet)

a)

Hvor mange af tallene på brikkerne er fra 2 tabellen?

90/2=45 tal

s=45/90 = 1/2

d)

90/6=15 tal

s=15/90=1/6


Svar #3
17. januar 2010 af saraklar (Slettet)

  ja altså man har et udfaldsrim med tal fra 123......90 hvor mange tal man kan finde fra 2 tabellen 3.5,6 tabellen og forstår ikke hvordan man kan gøre det??


Skriv et svar til: matematik tallotteri håber der er nogen der kan hjælpe....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.