Matematik

MATEMATIK! REDUCERING - PLEASE HJÆLP hurtigt muligt ;s

18. januar 2010 af sarahjali (Slettet) - Niveau: A-niveau

jeg stinker til reducering.

opgaven lyder: 8a^3 * b * a

JEG ER LOOOOOST- PLIIIIIIIIIIIIIIIIZ HJÆLP MIG ;S


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2010 af Isomorphician

Brug: asat = as+t


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. januar 2010 af YMCA (Slettet)

8*a^4*b   Jeg håber, at det er rigtigtB)


Svar #3
18. januar 2010 af sarahjali (Slettet)

jeg lavede trykfejl.

opgaven lyder : 8a^3 * b * a^-2 = skal jeg så ikk sige : a3+b-2


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. januar 2010 af Isomorphician

8a4b


Svar #5
18. januar 2010 af sarahjali (Slettet)

er det så svaret ? jeg har brug for nogle mellemregninger Isomorphician, jeg er total looost ;S


Brugbart svar (0)

Svar #6
18. januar 2010 af Isomorphician

8a3*b*a = 8a3*a*b = 8a3*a1*b = 8a3+1*b = 8a4b


Brugbart svar (0)

Svar #7
18. januar 2010 af YMCA (Slettet)

nej, jeg mener, at det er:

8a^3 * b * a^-2

= 8a^3-2 *b

=8ab


Svar #8
18. januar 2010 af sarahjali (Slettet)

jeg ved det ikk. men tak for begge svar. jeg spørger min matematiklærer. TUSIND tak for hjælpen! (;


Brugbart svar (0)

Svar #9
18. januar 2010 af YMCA (Slettet)

Skriver du så ikke lige det rigtige svar, når du har spurgt din lærer? Jeg vil lige se, hvad der er rigtig, er nu lidt i tvivl med mit svar nu...


Svar #10
18. januar 2010 af sarahjali (Slettet)

Jo selvfølgelig (;


Svar #11
19. januar 2010 af sarahjali (Slettet)

ingen af svarene var rigtige ;O det rigtige svar var = 2a * b / b


Skriv et svar til: MATEMATIK! REDUCERING - PLEASE HJÆLP hurtigt muligt ;s

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.