Matematik

Hvordan man bestemmer "c" i en parabel

18. januar 2010 af guidesinc (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hey alle, jeg har lidt problemer..

Hvordan kan jeg bestemme c i denne her ligning
 

3x2+4x+c = 0
 

Kan nogen hjælpe mig ville det være great :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2010 af mathon

c = 3x2+4x  


Svar #2
18. januar 2010 af guidesinc (Slettet)

Så hvis x= 4 ville c = 64=?


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. januar 2010 af mathon

Ja


Svar #4
18. januar 2010 af guidesinc (Slettet)

Fuck jeg er dum!

tak for hjælpen med at se de simple fejl.. :D


Skriv et svar til: Hvordan man bestemmer "c" i en parabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.