Matematik

Tal ??

19. januar 2010 af sissasine (Slettet)

hej derinde

et spørgsmål lyder

forklar hvad der forstås ved tal og variable

variable : er bogstaver der erstatter tal man ikke kender

spørgsmålet hvad forstås ved tal er det

N= naturlige tal  ( - 0 )

Z= Hele tal, som er N + nul og de negative tal

Q = rationelle tal som er Z+ brøker

R= reelle tal som er Q+ irrationelle tal

Ø= Den tomme mængde, er det korrekt hilsen julie


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2010 af sigmund (Slettet)

Ja, men Ø skal ikke med der. Så er der også C = komplekse tal. Naturlige tal kan du kalde for tællelige tal. I stedet for at sige, at variabler er "bogstaver, der erstatter tal man ikke kender", så ville jeg hellere sige, at en variabel er en størrelse, der kan variere. Fx i f(x) = sin(x) er x en variabel, dvs. at den kan antage forskellige talværdier.


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. januar 2010 af mathon

Z = Hele tal, som er N + nul og de negative hele tal


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. januar 2010 af sigmund (Slettet)

Ja netop, det er en væsentlig detalje at få med. Jeg opfattede det imidlertid som underforstået, at der mentes med negative hele tal, men det er ikke sikkert, at det var underforstået for trådstarteren...


Skriv et svar til: Tal ??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.