Kemi

aktuelle koncentration

19. januar 2010 af miss2144 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Cu2+(aq) + 4NH3(aq) ⇔ Cu(NH3)42+ (aq)

a) beregn den aktuelle koncentration af Cu2+ i en opløsning hvor [Cu(NH3)4 2+] = 0,00400 M og [NH3] = 0,500 M
 

b) forklar ar det i en sådan opløsning gælder at [Cu(NH3)4 2+] = c (Cu2+)

hjællllp


Svar #1
19. januar 2010 af miss2144 (Slettet)

er der ik nogen som kan hjælpeeee


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. januar 2011 af hardcoremaiken (Slettet)

fandt du nogensinde ud af den opgave??


Skriv et svar til: aktuelle koncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.