Matematik

Matematikaflevering, sidste opgave: HASTER!

20. januar 2010 af JustMyName (Slettet)

"Følgende liste viser fordelingen af Nanna og Kims månedlige udgifter.

Bøger og telefon = 12%

Transport = 8%

Røg og diverse = 18%

Mad = 30%

Husleje = 32%

Hver måned får Nanna og Kim udbetalt 7370 kr. tilsammen fra Statens Uddannelsesstøtte.

a) Beregn hvor mange kroner de regner med at bruge på hvert af de fem områder.´" hvad skal man gøre? hvad hedder udregningen inklusiv resultat (facit)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2010 af finnped (Slettet)

Bøger og telefon 7370*0,12=884,40kr.

osv..


Skriv et svar til: Matematikaflevering, sidste opgave: HASTER!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.