Matematik

Bestem en ligning for tangent til graf ! :/

20. januar 2010 af nunu09 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Bestem ligningen for tangenten til grafen for funktionen

f(x)=-ln χ = + ex       i punktet p(2,f (2))


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2010 af Alkymisten (Slettet)

Tangentligningen?


Svar #2
20. januar 2010 af nunu09 (Slettet)

Nej i opgaven står der


" Bestem en ligning for tangenten til grafen for funktionen " <--- Dårlig formulering :S

f(x)=-ln χ = + ex i punktet p(2,f (2))


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. januar 2010 af Alkymisten (Slettet)

Brug tangentligningen: http://da.wikipedia.org/wiki/Tangent_(geometri)


Skriv et svar til: Bestem en ligning for tangent til graf ! :/

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.