Matematik

Ligning

24. januar 2010 af rictor (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Jeg har brug for hjælp til at løse denne ligning og det ville være rart hvis i også ville lave en beskrivelse af hvordan i kom frem til resultatet. Tak på forhånd.

2x + 5 = - 0,5x - 5


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2010 af mathon

2x + 5 = - 0,5x - 5                 adder 0,5x

2,5x + 5 = - 5                        regn selv videre


Svar #2
24. januar 2010 af rictor (Slettet)

 det svar kan jeg jo ikke bruge til en skid?


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. januar 2010 af mathon

lidt har du vel lært

2,5x + 5 = - 5                   træk 5 fra på begge sider

2,5 x = -10                       kan du måske herfra?


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.