Matematik

areal

25. januar 2010 af Milll (Slettet)

hej allesammen, kan det passe at arealet bliver 80,5 i den nedenstående opg

I et koordinatsystem i planen er givet punkterne A(2, -3), B(-5, 7) og C(9, 4).
Bestem arealet af trekant ABC.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2010 af mathon

T = ½·[x1·(y2-y3) + x2(y3-y1) + x3(y1-y2)] = ½[2(9-7) + 9(7-(-3)) + (-5)(-3-4)] = ½[4 + 90 + 35] = ½(129) =  
                                                                                                                                                                   64,5


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. januar 2010 af mathon

rettelse til #1

T = ½·[x1·(y2-y3) + x2(y3-y1) + x3(y1-y2)] = ½[2(4-7) + 9(7-(-3)) + (-5)(-3-4)] = ½[-6 + 90 + 35] = ½(119) =  
                                                                                                                                                                59,5


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. januar 2010 af mathon

.

Svar #4
25. januar 2010 af Milll (Slettet)

hvordan kan det være at jeg får det til -59,5


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. januar 2010 af mathon

T = ½ gange den mumeriske værdi af determinanten,
hvor du sandsynligvis har glemt numerisktegnet


Skriv et svar til: areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.