Matematik
funktioner og integral
1) en funktion f er bestemt ved
f(x)=-2x3+x2+4x-3
vis at tangenten i punktet P(0,f(0))er parallel med linjen m der har ligningen 4x-y+2=0
2) en funktion f er bestemt ved
f(x)=x3+bx2+3x+4 (hvor b er et tal)
bestem de værdier af b for hvilke f er en voksende funktion
3) bestem disse integraler
∫01(2x/x2+1)dx
∫(x5+2)dx
∫(3x2ex"3+1)dx
Svar #1
25. januar 2010 af sigmund (Slettet)
1) Vis, at f'(0) = 4.
2) Løs uligheden f'(x) > 0.
3) a) substitution med t = x2+1, b) Integration af potensfunktion, c) substitution med t = x3+1.
Skriv et svar til: funktioner og integral
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
