Matematik

areal og differentialregning

26. januar 2010 af dennise (Slettet) - Niveau: B-niveau

f(x)=x^2-4x+4     tangenten til grafen skærer x-aksen i A(1,25;0)

arealet findes af trekanten hvor grundlinjen er 1,25 lang og højden er 4.

og trekanten er retvinklet...hvad er arealet af trekanten?

hvad gør man?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2010 af volume (Slettet)

prøv at se

A=g*h/2

A= (1,25*4)/2


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. januar 2010 af volume (Slettet)

Bare Husk denne fomel= 0,5*g*h


Skriv et svar til: areal og differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.