Matematik

Rigtigs isoleret??

26. januar 2010 af BecauseOfYou (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Har jeg isoleret F i denne ligning korrekt??

Ligningen: C=(F-32)/1,8

Isolér F: C=(F-32)/1,8 > 1,8*C=(F-32) > F=-32-1,8*C

Well.. Er den rigtig oder forkert?

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2010 af SuziihShakur (Slettet)

Forkert.

F = C*1,8+32
 


Skriv et svar til: Rigtigs isoleret??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.