Matematik

Fra m/s - k/t ?

29. januar 2010 af David94 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvordan får jeg omregnet

2,33 m/s til k/m ?

jeg kan simpelthen ikke huske det..


Brugbart svar (3)

Svar #1
29. januar 2010 af mathon

            1 m/s = (3600 m)/(3600 s) = (3,6 km)/(1 t) = 3,6 km/t

hvoraf
             1 = (3,6 km/t/(m/s))

             2,33 m/s = (2,33 m/s)·1 = (2,33 m/s)·(3,6 km/t/(m/s)) = (2,33·3,6)·(km/t)


Svar #2
29. januar 2010 af David94 (Slettet)

Tak for det.

selvom det var lidt svært at tyde :) 


Skriv et svar til: Fra m/s - k/t ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.