Matematik

Potens udenfor eller indenfor parentes?

30. januar 2010 af micson (Slettet)

hej jeg kan ikke helt finde ud af hvor potensen skal sidde..

jeg er ved at udregne det dobbelte produkt

(n^2 - 1)^2 = n^4 + 1 - 2n^2

jeg skal så bruge det dobbelte produkt senere i en anden sammenhæng hvor jeg skal gange det med noget, og derfor bliver nød til at bruge paranteser pga. minuset.

skal der stå (-2n)^2

eller (-2n^2)    ???


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. januar 2010 af Isomorphician

(-1*n2)*2 = (-1*2*n2) = (-2*n2)


Skriv et svar til: Potens udenfor eller indenfor parentes?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.