Matematik

Vektor

30. januar 2010 af pendan (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

er der nogen der kan hjælpe mig med flg opg:

x2 – 6x + y2 + 4y – 23 = 0
1. Bestem afstanden fra cirklens centrum til linjen l med ligningen
-4x+3y-6=0


 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. januar 2010 af Isomorphician

Omskriv til:

(x - a)2 + (y - b)2 = r2, hvor (a, b) er cirklens centrum.

Brug derefter distanceformlen til at finde afstanden.


Svar #2
30. januar 2010 af pendan (Slettet)

tak


Skriv et svar til: Vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.