Matematik

Højde på cylinder.. hjælp

31. januar 2010 af range ploox (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej har siddet med de her 3 opgaver i et stykke tid har løst de to første, men kan dog ikke løse den sidste.

En cylinderformet vandtank har en diameter på 58 cm og en højde på 96 cm.

a) Hvor mange liter kan tanken rumme = 253 Liter

b) Hvor mange liter vand er der i tanken, hvis vandet har en højde på 32cm ? = 84 Liter.

Så kommer den jeg ikke kan løse.

c) Hvor højt oppe på tanken vil vandet være, hvis der er 100 liter i tanken?

'


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2010 af Lukka (Slettet)

πr2h=100, r=29, find h


Svar #2
31. januar 2010 af range ploox (Slettet)

Forstår ikke det der :P sorry går kun i ottende klasse


Svar #3
31. januar 2010 af range ploox (Slettet)

3.14 29*29 h=100, r=29, find h ??


Skriv et svar til: Højde på cylinder.. hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.