Matematik

HJÆLP! Matematik B.

03. februar 2010 af miiakirk (Slettet)

Nogle der kan hjælpe mig med en opgave fra STX B, vejledende eks. opgave 8.016, og 8.017.

8.016: Løsligningen: 2x^2-6x+4 =0

8.017: Om en variabel N oplyses, at den er omvendt proportional med kvadratet med en variabel d.

Bestem N udtrykt d.

Forstår intet af den sidste opgave. håber der er en der kan hjælpe :S


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2010 af MN-P (Slettet)

ax2+bx+c=0

Indsæt i løsningsformelen  x=(-b±√(b2-4ca)/2a

----------

N=k/d2


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. februar 2010 af Bænkebider (Slettet)

gh


Skriv et svar til: HJÆLP! Matematik B.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.