Matematik

vektor hjælp !

03. februar 2010 af Fiiske (Slettet) - Niveau: B-niveau

Figur 4 viser en af pedalarmene. Der trædes på pedalen T med en lodret kraft F, hvor F = 0,3 kN
Vinklen mellem pedalarmen og lodret er 30º

Momentet Mbi omdrejningspunktet B kan bestemmes således Mb=a*|F2|
, hvor F1 og F2 er kraften F's projektion på en linje langs pedalarmen og en linje vinkelret på pedalarmen. Pedalarmens
længde a er 200 mm
f) Bestem momentet M2

link til billed af opgaven:

http://img688.imageshack.us/img688/4061/punkte.png

Vedhæftet fil: punkt E.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2010 af peter lind

Er det ikke Mb du skal finde ? Så betyder det at du skal finde  F2. Denne kan findes af at det er F's projektion med en vinkel på 60º.


Svar #2
04. februar 2010 af Fiiske (Slettet)

jo det er det skrev forkert :S

okay når jeg har fundet F2 er det så svaret ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. februar 2010 af peter lind

Nej. Du skriver selv at Mb=a*|F2|


Svar #4
04. februar 2010 af Fiiske (Slettet)

når ja havde jeg helt glemt :S
tak for hjælpen !  


Skriv et svar til: vektor hjælp !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.