Matematik

eksponentiel vækst

06. februar 2010 af anjaso (Slettet) - Niveau: C-niveau

 en eksoponentiel voksende funktion er givet med at f(1)=4 og funtionsværdiet vokser ved 25%, da x vokser med 2.

vis, at f(3)=5

er der nogen der kan hjælpe???


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. februar 2010 af peter lind

Når f(x) vokser med 2 fra1 bliver x = 3 så f(3)  = f(1+2) = 1,25*f(1) =1,25*4


Skriv et svar til: eksponentiel vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.