Matematik

Vektorer

07. februar 2010 af botoft (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogen der ved hvordan man finder normalvektoren til flg. funktioner

y = 2x - 3 og y - 4 = 3/4 (x - 1) ???

Jeg er med på hvordan man gør når de står på formen ax + by + c = 0, men kan ikke finde ud af det når de star på den anden måde.


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.