Engelsk
Stil
06. februar 2005 af
DjFanta (Slettet)
Just Married
It was a cold winter night, and the 27 years old Jean Yves Quetalard sat on his chair and look out off his window on the falling snow. He misses a girlfriend, so he decided to go down on the pub and get a few beers.
There were many peoples on the pub. He saw a woman sitting all alone and drinking a beer. He decided to go over and talk to the woman.
He started to say: “Hello, can I sit here?”
“Off course you can” said the beautiful young lady.
“Jean” he said and hope for an answer.
“Sandra” she said.
Jean and Sandra begun to talk, and 30 minutes later they decided to go to Jean’s house.
They talked over a cup of coffee and suddenly they started to kiss.
The next morning they woke op in Jean’s bed. They were not embar-rassed or mad on each other; actually they loved to be in bed together.
They become boy- and girlfriend pretty fast, they went shopping to-gether.
Jean and Sandra was together Monday afternoon, they sat and drink cof-fee when Jean said: “Sandra would you not move in to me?”
Sandra looked up and said:
“Yes, off course I will”
The rest of the day they prepared how there must look in the apartment.
It was Wednesday and Sandra has just pack the last stuff down in his case.
Jean ran out when Sandra was arrived. Jean were happy to see Sandra, but Sandra looked a little nervous to move in with Jean.
When Sandra has pack some of his stuff out then they sat down and get a cup of coffee.
Sandra was scared about this wouldn’t work. She never had a boyfriend in so long time. The last boyfriend she had was only in 3 weeks and now 2 months with Jean.
Sandra doesn’t believe that the relationship would hold, but it does.
8 months and 11 days later had Jean and Sandra lived there live in dis-cussion, love and uncertainty, but they made it to that day Jean beg on knees and asked Sandra about she will marry him. Sandra was not I doubt she knew she do the right thing by saying yes to Jean.
So on April 29 Jean Yves Quetalard and Sandra Hesla were getting mar-ried in the City Hall.
Karakter: 8
Just Married
It was a cold winter night, and the 27 years old Jean Yves Quetalard sat on his chair and look out off his window on the falling snow. He misses a girlfriend, so he decided to go down on the pub and get a few beers.
There were many peoples on the pub. He saw a woman sitting all alone and drinking a beer. He decided to go over and talk to the woman.
He started to say: “Hello, can I sit here?”
“Off course you can” said the beautiful young lady.
“Jean” he said and hope for an answer.
“Sandra” she said.
Jean and Sandra begun to talk, and 30 minutes later they decided to go to Jean’s house.
They talked over a cup of coffee and suddenly they started to kiss.
The next morning they woke op in Jean’s bed. They were not embar-rassed or mad on each other; actually they loved to be in bed together.
They become boy- and girlfriend pretty fast, they went shopping to-gether.
Jean and Sandra was together Monday afternoon, they sat and drink cof-fee when Jean said: “Sandra would you not move in to me?”
Sandra looked up and said:
“Yes, off course I will”
The rest of the day they prepared how there must look in the apartment.
It was Wednesday and Sandra has just pack the last stuff down in his case.
Jean ran out when Sandra was arrived. Jean were happy to see Sandra, but Sandra looked a little nervous to move in with Jean.
When Sandra has pack some of his stuff out then they sat down and get a cup of coffee.
Sandra was scared about this wouldn’t work. She never had a boyfriend in so long time. The last boyfriend she had was only in 3 weeks and now 2 months with Jean.
Sandra doesn’t believe that the relationship would hold, but it does.
8 months and 11 days later had Jean and Sandra lived there live in dis-cussion, love and uncertainty, but they made it to that day Jean beg on knees and asked Sandra about she will marry him. Sandra was not I doubt she knew she do the right thing by saying yes to Jean.
So on April 29 Jean Yves Quetalard and Sandra Hesla were getting mar-ried in the City Hall.
Karakter: 8
Svar #2
07. februar 2005 af Fingersen (Slettet)
It was a cold winter night and 27-year-old Jean Yves Quetalard was sitting in his chair looking out on the falling snow outside his window.
He missed a girlfriend, so he decided to go down to the pub and have a couple of beers.
There were many people in the pub. He saw a woman sitting all alone drinking a beer.
He decided to go over and talk to the woman.
"Hello, can I sit here"
“Of course you can” the beautiful young lady said.
“Jean” he said and hoped for an answer.
“Sandra” she said.
Jean and Sandra began talking and 30 minutes later they decided to go to Jean’s house.
They talked over a cup of coffee and suddenly they started kissing. The next morning they woke up in Jean’s bed.
They were not embarrassed or mad on each other. Actually, they loved to be in bed together.
They became lover pretty fast, and began shopping together.
Jean and Sandra were together on a. Monday afternoon. Drinking coffee, Jean suddenly said: “Sandra would you not move in with me?” Sandra looked up and said: “Yes, of course I will”
The rest of the day they prepared how apartment should be furnished and decorated.
Sa´ndra arrived on the following Wednesday. Jean ran out and greeted her.
Jean was happy to see Sandra, but Sandra was a little nervous about moving in with Jean.
When Sandra had unpacked some of her things, they sat down and had a cup of coffee.
Sandra was scared that their relationship was not going to last.
She had never had a boyfriend for a longer period of time. Her last relationship had only lasted 3 weeks, and she had been with Jean for two months now.
Sandra did not believe that the relationship would last, however, it turned out it did.
Despite uncertainty and discussions, Jean went down on his knees later asking Sandra to marry him, who without any reluctance said yes.
So on April 29, 11 months and 8 days later, Jean Yves Quetalard and Sandra Hesla were married in the City Hall.
He missed a girlfriend, so he decided to go down to the pub and have a couple of beers.
There were many people in the pub. He saw a woman sitting all alone drinking a beer.
He decided to go over and talk to the woman.
"Hello, can I sit here"
“Of course you can” the beautiful young lady said.
“Jean” he said and hoped for an answer.
“Sandra” she said.
Jean and Sandra began talking and 30 minutes later they decided to go to Jean’s house.
They talked over a cup of coffee and suddenly they started kissing. The next morning they woke up in Jean’s bed.
They were not embarrassed or mad on each other. Actually, they loved to be in bed together.
They became lover pretty fast, and began shopping together.
Jean and Sandra were together on a. Monday afternoon. Drinking coffee, Jean suddenly said: “Sandra would you not move in with me?” Sandra looked up and said: “Yes, of course I will”
The rest of the day they prepared how apartment should be furnished and decorated.
Sa´ndra arrived on the following Wednesday. Jean ran out and greeted her.
Jean was happy to see Sandra, but Sandra was a little nervous about moving in with Jean.
When Sandra had unpacked some of her things, they sat down and had a cup of coffee.
Sandra was scared that their relationship was not going to last.
She had never had a boyfriend for a longer period of time. Her last relationship had only lasted 3 weeks, and she had been with Jean for two months now.
Sandra did not believe that the relationship would last, however, it turned out it did.
Despite uncertainty and discussions, Jean went down on his knees later asking Sandra to marry him, who without any reluctance said yes.
So on April 29, 11 months and 8 days later, Jean Yves Quetalard and Sandra Hesla were married in the City Hall.
Svar #3
07. februar 2005 af Fingersen (Slettet)
mad on = mad at
lovers = lovers
a. = a
how apartment = how the apartment should look like.
Sa´ndra = Sandra
her last relationship = el. latest
slet turned out
April 29 = April the 29th
UPS. Havde ikke set karakteren. Vil du diskutere om din karakter er rigtig givet. Så kan jeg kun sige at det er den. Det er ikke videre godt det du har skrevet.
lovers = lovers
a. = a
how apartment = how the apartment should look like.
Sa´ndra = Sandra
her last relationship = el. latest
slet turned out
April 29 = April the 29th
UPS. Havde ikke set karakteren. Vil du diskutere om din karakter er rigtig givet. Så kan jeg kun sige at det er den. Det er ikke videre godt det du har skrevet.
Skriv et svar til: Stil
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
