Matematik

Hjælp til arealet af en trekant med grader oplyst(1.g) hjælp bedes omgående please.

12. februar 2010 af Larsandersen (Slettet)

 i en trekant ABC er   A = 35grader, C = 120grader og 20grader = IACI

Beregn trekantens areal ? :S

er simpelthen helt lost, håber der er nogle som kan hjælpe mig meget hurtigt :S!

mvh. 

andsi


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. februar 2010 af Duffy

Umuligt at udregne med de oplysninger du har angivet :(


Svar #2
12. februar 2010 af Larsandersen (Slettet)

 men det står der på opgaven ordret :S ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. februar 2010 af Duffy

Ordret??!!

Det er kun vinkler der måles i grader. Længdemål er IKKE i grader ! ! !


Skriv et svar til: Hjælp til arealet af en trekant med grader oplyst(1.g) hjælp bedes omgående please.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.