Matematik

Side af planen

15. februar 2010 af Kamelkalle (Slettet)

Når man skal undersøge om punkter ligger på hver sin side eller samme side af planen, er det så ikke noget emd at sætte punkterne ind i planens ligning?

Hvis planen er: 2x-y-z=2 og A(3,0,1) og B(-6,-6-2)  er det så ikke:

(2*3)-0-1-2=3

(2*(-6))-(-6)-(-2)-2=-6

Altså lægger punkterne på hver sin side af planen.. Er det ikke sådan, det skal udregnes?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. februar 2010 af peter lind

jo


Skriv et svar til: Side af planen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.