Dansk

Fortsæt historien

19. februar 2010 af KHelsingør (Slettet)

Den skal handle om en homoseksuel mand i 1800-tallet, der må skjule sin seksualitet, fordi den betragtes som en forbrydelse, og som ender med at blive hængt på det lokale torv.


Skriv videre fra følgende:
Jeg vidste, at jeg var anderledes fra en ung alder, selv om intet kunne gøres ved det. Jeg fortalte aldrig nogen om det, fordi jeg ikke kunne. Homoseksualitet bliver anset for forkert og for en forbrydelse i denne verden. I årevis jeg forsøgte at foregive, at det bare var en fase, der snart ville forgå, men det skete ikke.


Brugbart svar (2)

Svar #1
19. februar 2010 af JKaram (Slettet)

Er det sådan en vandrehistorie vi skal lave, eller er det en opgave du har fået i dansk?

Karam


Svar #2
19. februar 2010 af KHelsingør (Slettet)

Det er ment som en skriv videre på historien-øvelse.

Jeg fortsætter lidt:

Af hensyn til historien ønsker jeg, Emil Lykkeberg, at registrere de begivenheder, der har ført mig til dette sted, dette grimme, grimme fængsel. Jeg afventer straffen for en forbrydelse, jeg har begået. Er jeg ked af? Skal jeg fortryde? Hvordan kan jeg? Jeg er ikke ked af mine handlinger. Jeg vil optage min søgen efter ægte kærlighed og venskab. Det er afgørende, at min familie og venner indser, at jeg er glad for at have haft en chance for kærlighed. Og hvilken kærlighed!

Jeg oplevede, hvordan min kære lillebroder blev lun på naboens Kirsten, og naboens søn blev lun på Signes den yngste. Hvad der var så interessant ved piger, kunne jeg imidlertid ikke se. På et tidspunkt havde jeg da set en nøgen kvinde, men det var ikke noget, der vækkede mit begær. Mere tanken om når de var sammen med en mand, kunne tænde mig. Som sagt regnede jeg med, at det var en periode, men den trak ud, og en dag stod det mig lysende klart: Jeg var en af de der fæle, perverse mænd, der kun ville ligge i med andre mænd.

Det var også på dette tidspunkt, jeg begyndte mine daglige bønner til Gud om, at han ikke kunne rense mig for min sund. Ingen kunne jeg betro mig til, for hvem kunne jeg stole på? Min eneste udvej var at blive munk og gå i kloster. Der kunne jeg finde bøde for mine tanker.
 


Skriv et svar til: Fortsæt historien

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.