Matematik

Hjælp til udregning og ikke resultatet...

23. februar 2010 af Mrjonesbond (Slettet) - Niveau: C-niveau

Kan nogle af jer hjælpe mig med udregningen af den her fætter...

F1=10√(3889,8/3347)-1

På forhånd tak...


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2010 af mathon

hvad er problemet?

             er det 10'ende rod
eller
            10•kvadratrod?


Svar #2
23. februar 2010 af Mrjonesbond (Slettet)

Det er 10'ende rod..


Brugbart svar (1)

Svar #3
23. februar 2010 af mathon

    F1 = (3889,8/3347)1/10  - 1

............

    n√(a) = a1/n


Svar #4
25. februar 2010 af Mrjonesbond (Slettet)

Mange tak for hjælpen...


Skriv et svar til: Hjælp til udregning og ikke resultatet...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.