Matematik

Haster finde areal af funktionen f(x) = x^2 - 2x + 3

24. februar 2010 af Jasko12 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa allesammen er der nogen der kan hjælpe mig med at løse opgaven.

Funktionen f er givet ved    f(x) = x2 - 2x +3.

a) Tegn grafen for f og skraver punktmængden M, som er afgrænset af intervallet (-2;4) på x-aksen, de lodrette linjer x = -2 og x = 4 samt grafen for f.

b) Opskriv og beregn det bestemte integral, som bestemmer arealet af punktmængden M.

På forhånd tak =)


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. februar 2010 af Andersen11 (Slettet)

a) Følg instruktionen i opgaven.

b) Arealet af M er A(M) = ∫42 f(x) dx


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. februar 2010 af Andersen11 (Slettet)

Integralet i #1 b) skulle være fra -2 til 4. Sorry.


Skriv et svar til: Haster finde areal af funktionen f(x) = x^2 - 2x + 3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.