Matematik

skæringspunkt ?? hjælp please...

25. februar 2010 af perlez (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej er der nogle som kan hjælpe? :)

to funktioner er givet f(x) = x 200 0g g(x) =-3x 600

bestem 1. koordinaten til skæringspunkterne mellem graferne for de to punkter


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2010 af kimor (Slettet)

Er det meningen at der skal være et tegn mellem fx x og 200 ?


Svar #2
25. februar 2010 af perlez (Slettet)

sorry .. F(X)= x + 200


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. februar 2010 af kimor (Slettet)

Så sætter du bare ligningerne lig hinanden og isolerer x


Skriv et svar til: skæringspunkt ?? hjælp please...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.