Matematik

Funktioner...

28. februar 2010 af Stella Lilja (Slettet)

Hej er der nogen der kan sige mig om jeg regnet denne opgave rigtig?

En produktion nedsættes med 6% pr. kvartal. Hvor stort er det årlige procentvise
fald?

4 kvartaler = 1 år

100 - 6 = 94

0,94^4 = 0,780749

det årlige procentvise fald = 78,0749 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2010 af peter lind

De 78,0749 er den andel produktionen falder til ikke hvor meget den falder med på et år.


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. februar 2010 af Isomorphician

0,780749 = 78,0749 % af oprindelig produktionsstørrelse.


Svar #3
28. februar 2010 af Stella Lilja (Slettet)

 okay så det er :

100-78,0749 = det årlige procent vise fald?  


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. februar 2010 af Isomorphician

#3: Ja.


Skriv et svar til: Funktioner...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.