Dansk

RET MIN DANSK STIL PLISS HJÆLP (:

28. februar 2010 af julieeh123 (Slettet)

En verden i forandring.

Om mindre end 50 år vil vores verden være i konstant ændringer. Indlandsisen vil smelte, havene vil stige med op til 7 cm. Imens bliver befolkningstallet ved med at stige. Inden for de næste 50 år regner forskerne med befolkningen af jorden vil stige med ca. 3 mia. Kan det være muligt imens klimaændringerne og lande som Holland forsvinder?
Europas befolkningstal vil falde. Lande som Danmark, tyskland, Italien og Polen vil miste flere mil. Mennesker.
Afrikas mennesker vil stige med over 50 % flere. Kvinder føder flere børn, som så senere når de kommer i alderen 4-5 skal forsørge familien, og gå ud at arbejde og tjene penge til familien. Børn dør i en tidlig alder, da de har slidt deres krop, og brugt det meste af deres liv på at forsørge familien. Men flere børn kommer til og

kvinder føder 4,61 børn i gennemsnittet. Mens her i Danmark føder kvinder 1,85 i gennemsnittet.
Kina mister pladsen som det folkerigeste nation i verden, og bliver overtaget af Indien. Indien mennesker vokser hastigt og bliver ved.
I 1950 var befolkningen i det ”gamle” Rusland tre hele gange større end Pakistans befolkning. Men det vil ændre sig i 2050. For der vil Pakistans befolkning være tre gange større end Ruslands.
I år 0 til år 700, ændre befolkningstallet ikke i verden. Men en lille ændring sker i år 800, og bliver større i år 1700. I år 1900 sker der en stor ændring i verdenshistorien, en befolkningseksplosion, som bliver ved med at vokse.
Verdensbefolkningen ligger på omkring 6,7 milliarder. Tallet vokser, men det eksploderer ikke.

Faktisk er vækstraten faldende.
Mellem 1950 og 1980 voksede verdensbefolkningen fra 2,5 milliarder til 6 milliarder. Det er en stigning på 140 %. Men eksperter i befolkningstal har forudsagt, at tallet kun vil stige med 50 % fra 2000 til 2050, og i de efterfølgende 50 år kun med 11 %.
Grunden til dette mønster er simpel nok – fødselsraten på verdensplan overstiger stadig dødsruten, men fødselsraten falder, fordi kvinder får færre børn, som levestandard, uddannelse og medicinsk behandling forbedres.

jeg er ikke færdig i nu, men det er en avisartikel om en verden i forandring. Jeg ved ikke om den er "Avis sprog" og om den sidder godt alså om det bare er sådan noget om Afrika, så om Eu så USA osv. Frk. 

PlISS HJÆLP, :I JEG Har aldrig fåret 12 og satser på det denne gang. :i -  


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. februar 2010 af f3 (Slettet)

 ah franke eh den er meget go eh men er det ike lidt for hurti eller hvat hah, men eh du kører bare baj min rygge eh lille fucker eh din lille ah din lille tyv eh


Svar #2
28. februar 2010 af julieeh123 (Slettet)

undskyld men forstår ikke? :D


Svar #3
28. februar 2010 af julieeh123 (Slettet)

ANDRE ? PLISSS HJÆLP JEG BER MED KNÆ NEDE. :(


Brugbart svar (1)

Svar #4
01. marts 2010 af Dainicx (Slettet)

Prøv at skær det lidt ned, hvis det skulle forestille en avis artikel, med det mener jeg at du skal kun havde det vigtige med. Prøv og lav et skema over befolkningstal o.sv, ellers bliver det alt for kedeligt at læse, med et skema gør du tallene nemmere at overskue. :) Og det vil helt sikkert, række op i karkter. Du kunne evt også sætte nogle billeder ind.. Du skal prøve at gør den mere klar...

Jeg håber du kan bruge, mine råd til noget... :)


Brugbart svar (1)

Svar #5
01. marts 2010 af Dainicx (Slettet)

Du skal passe på ikka at foveksle det med en stil, Og pas på du ikke glemmer mellem rubrik osv...

Hilsen mig..

Jeg håber du gider og læse det hele...


Svar #6
02. marts 2010 af julieeh123 (Slettet)

tusind tak for hjælpen!!!!! men vil du ikke skærer det mere ud i pap, for går kun i syvende klasse. (: - og har du frk. nogle i deer om hvad jeg mere skal skrive for der skal mindst  være 500 ord og jeg har indtil videre 300 et eller andet. :) men er dette ikke et "avis sprog?" :D

Hilsen mig. :D


Svar #7
02. marts 2010 af julieeh123 (Slettet)

&& det med et skema, mener du så et skema over landenes befolkningstal, om 50 år? :D

hilsem mig.


Brugbart svar (1)

Svar #8
02. marts 2010 af Esponta (Slettet)

"Om mindre end 50 år vil verden være i konstant forandring" Verden ændrer sig hele tiden, så den sætning går ikke. Prøv mere ala" Om mindre end 50 år vil verden se helt anderledes ud i forhold til den verden, vi kender i dag."

Jeg er også enig i, at du skal fordybe dig i nogle af punkterne, i stedet for at behandle mange emner overfladisk. Overvej lige præcis HVAD, din artikel skal handle om - vil du forklare om det stigende indbyggertal i Afrika, faldende indbyggertal i Europa, Kina mister sin magt som den folkerigste nation osv. Gå i dybden med det i stedet. 

Prøv også at bruge færre tal selve artiklen, det kommer til at forvirre mere end det gavner. Brug kun de tal der er nødvendig til at bevise din påstand, og ellers sæt det i en faktaboks ved siden af. 

Håber det var noget du kunne bruge ;)


Skriv et svar til: RET MIN DANSK STIL PLISS HJÆLP (:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.