Matematik

Cirkler og vektorer

01. marts 2010 af andreaspeter89 (Slettet) - Niveau: A-niveau

I billetsalget til en fodboldkamp sælges 350 billetter. En voksenbillet koster 50, mens en barnebillet koster 30. Hvor mange børnebilletter er der solgt?

:S

Haaber nogle gange hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2010 af jnl123

Er der ikke flere informationer end det?


Svar #2
01. marts 2010 af andreaspeter89 (Slettet)

Hov ups.. der er solgt 15500 billetter i alt


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. marts 2010 af jnl123

altså, der er solgt for 15500 kr. billetter i alt?

Så ville jeg sige:

15500 = 50*(350-x)+30*x    =>    x = 100

Altså 100 børnebilletter og 350-100=250 voksen


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. marts 2010 af Andersen11 (Slettet)

Men hvorfor blev det sat under titlen "Cirkler og vektorer"?


Svar #5
02. marts 2010 af andreaspeter89 (Slettet)

det hedder det kapitel vi læser i matematik. titlen var nok misforstaaende ja.


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. marts 2010 af Andersen11 (Slettet)

Men nu er der mening i det hele på et højere plan. Mange tak.


Skriv et svar til: Cirkler og vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.