Matematik

Værdimængde for funktionen

04. marts 2010 af 0204stina (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej,

Jeg sidder med en opgave der hedder:

f(x)=x^3 - 4x^2 + 5  for   -1 </= x =/> 4

Jeg skal regne værdimængden ud men forstår ikke den sidste del, altså "for XXXX"
Betyder det at værdimængden skal være de y værdier der er indenfor -1 og 4 på x aksen?

På forhånd tak :) 


Svar #1
04. marts 2010 af 0204stina (Slettet)

Hov! Mente :

-1 </= x =/< 4


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. marts 2010 af Kagerne (Slettet)

ja..

Opskrives Vm(f)=[f(-1),f(4)], f(-1) of f(4) udregnes og placeres i forrige med det laveste af tallene først.


Svar #3
04. marts 2010 af 0204stina (Slettet)

Tusind tak!


Skriv et svar til: Værdimængde for funktionen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.